Support

Over de Bitcoinrekening  • Bitcoin maandelijks

    Meld je aan voor onze nieuwsbrief


Bitcoinrekening

De bitcoinrekening is een online betaalrekening voor bitcoins, vergelijkbaar met een betaalrekening voor euro's.  Je kunt met deze rekening het volgende doen:

 

Een rekening openen

Om bitcoins in je bezit te krijgen is enkel een emailadres en toegang tot je bankrekening via iDeal nodig. Je kunt dan bitcoins kopen, die Bitmymoney voor je bewaart op jouw Bitcoinrekening.

Klik op Open een bitcoinrekening en volg de stappen.

 

Beveiliging

De Bitcoinrekening is veilig. Om deze veiligheid te garanderen hebben wij verschillende maatregelen genomen, in de programmatuur, in de processen, in de mensen en natuurlijk in de opslag van bitcoins. Het is belangrijk dat klanten zelf ook voor een goede beveiliging zorgen.

Zie onze pagina over Risico's en beveiliging.

 

Kosten

De bitcoinrekening is gratis. Lees meer over prijsbepaling en prijsopbouw.

Versturen via e-mailadres is gratis. Bij het versturen van bitcoins via het Bitcoinnetwerk worden de kosten (plm 0.0004 bitcoins) van het netwerk in rekening gebracht om een snelle afhandeling in het netwerk te garanderen. 

Voor het veilig bewaren van bitcoins en voor zakelijk gebruik, zullen in 2018 abonnementen geïntroduceerd worden.

 

Limieten

Om anoniem misbruik van de bitcoinrekening te voorkomen, gebruiken we limieten. Wanneer je net gebruiker bent, kun je kleine bedragen bitcoins kopen en kleine bedragen besteden. Hoe meer informatie we over je hebben, hoe beter we kunnen beveiligen en hoe meer vrijheid je krijgt binnen je rekening.

Kijk hier voor onze limieten.

 

Jaaroverzicht & belasting

Elk jaar zet Bitmymoney het jaaroverzicht klaar, uiterlijk op 25 januari. Het jaaroverzicht kun je gebruiken bij je belastingaangifte.

Zie de uitleg op bitcoins en belasting.

 

Meer over de bitcoinrekening

Vond je niet wat je zocht? Lees onze veelgestelde vragen over de bitcoinrekening.

Wil je meer weten over beleggen in bitcoins, ga naar onze pagina over Bitcoin voor beleggers.