Support

Over de Bitcoinrekening


  • Bitcoin maandelijks

    Meld je aan voor onze nieuwsbrief


Bitcoinrekening van Bitmymoney

De bitcoinrekening is een online betaalrekening voor bitcoins, vergelijkbaar met een betaalrekening voor euro's.  Je kunt met deze rekening het volgende doen:

 

Een rekening openen

Om bitcoins in je bezit te krijgen is enkel een emailadres en toegang tot je bankrekening via iDeal nodig. Je kunt dan bitcoins kopen, die Bitmymoney voor je bewaart op jouw Bitcoinrekening.

Klik op Open een bitcoinrekening en volg de stappen.

 

Beveiliging

De bitcoinrekening van Bitmymoney is veilig. Om deze veiligheid te garanderen hebben wij verschillende maatregelen genomen, in de programmatuur, in de processen, in de mensen en natuurlijk in de opslag van bitcoins.

Zie onze pagina over Risico's en beveiliging.

 

Prijs bitcoin

Lees alles voer de prijs van een bitcoin.

 

Kosten

De bitcoinrekening is gratis.

Voor het veilig bewaren van bitcoins en voor zakelijk gebruik, zullen in 2017 abonnementen geïntroduceerd worden.

 

Limieten

Om anoniem misbruik van de bitcoinrekening te voorkomen, gebruiken we limieten. Wanneer je net gebruiker bent, kun je kleine bedragen bitcoins kopen en kleine bedragen besteden. Hoe meer informatie we over je hebben, hoe beter we kunnen beveiligen en hoe meer vrijheid je krijgt binnen je rekening.
Hieronder staan de limieten per actie. Indien je boven deze limieten wilt kopen, verkopen of versturen, kun je contact opnemen met de supportafdeling.

Limieten bitcoins kopen

De eerste keer kun je tot 50 euro aan bitcoins kopen. Met deze eerste transactie verifieer je je bankrekening.
Wanneer je voor meer dan 200 euro wilt kopen, moet je mobiele nummer bij ons bekend zijn. Bitmymoney voert eenmalig een controle uit op je gegevens om fraude te voorkomen.
Na deze controle kun je tot 5000 euro per dag aan bitcoins kopen.

Limieten bitcoins verkopen

Op bitcoins verkopen zit een transactie- en een daglimiet van 5000 euro. Als je grotere bedragen wilt verkopen, dan is extra verificatie vereist.

Bitcoins die je zelf stort op je rekening, kun je zo verkopen. Na een aankoop met iDeal of MisterCash vragen we je om eenmalig je mobiele nummer te verifieren met een SMS. Dit is een maatregel om fraude met iDeal tegen te gaan.

Limieten bitcoins versturen

Je kunt tot 1000 euro per dag aan bitcoins versturen, en maximaal 250 euro per keer.
Wanneer je grotere bedragen wilt versturen, is extra verificatie vereist.

Bitcoins die je zelf stort op je rekening, kun je zo versturen. Na een aankoop met iDeal of MisterCash vragen we je om eenmalig je mobiele nummer te verifieren met een SMS. Dit is een maatregel om fraude met iDeal tegen te gaan.

 

Jaaroverzicht & belasting

Elk jaar zet Bitmymoney het jaaroverzicht klaar, uiterlijk 15 januari van het volgend jaar. Dit jaaroverzicht kun je gebruiken bij je belastingaangifte.

Bitmymoney geeft uitleg en tips over bitcoins en belasting.

 

Meer over de bitcoinrekening

Vond je niet wat je zocht? Lees onze veelgestelde vragen over de bitcoinrekening.

Wil je meer weten over beleggen in bitcoins, ga naar onze pagina over Bitcoin voor beleggers.