Over de rekening

Wat is een Bitmymoney rekening?

De Bitmymoney rekening kun je zien als een online betaalrekening voor Bitcoin, Ether en Litecoin. Lees hier alles over de Bitcoinrekening.

Wat is een IEX-Bitcoin rekening?

De IEX-Bitcoin rekening kun je zien als een online betaalrekening voor Bitcoin, Ether en Litecoin. Lees hier alles over de Bitcoinrekening.

Veel gestelde vragen over bitcoins kopen en verkopen.

Samenwerking IEX-Bitmymoney

IEX-Bitcoin is een samenwerking tussen IEX.nl en Bitmymoney. Op het iex.bitmymoney platform beheert Bitmymoney jouw Bitcoinrekening, zodat jij gemakkelijk en snel bitcoins kan verhandelen. Heb je hulp nodig met je Bitcoinrekening dan verloopt het contact via Bitmymoney. Op IEX.nl/bitcoin vind je ondersteunende informatie over het laatste crypto nieuws, het koersverloop en waardevolle informatie over de werking van Bitcoin en andere cryptocurrencies.

Hoe kan ik een Bitmymoney rekening aanmaken?

Je kiest voor de optie ‘Open een rekening’ en volgt de volgende stappen:
1. voer je e-mailadres in
2. voer een zelf gekozen usernaam en wachtwoord in
3. je ontvangt een e-mail met een link en klikt op de link
4. je kunt je eigen wachtwoord aanmaken en krijgt toegang tot je Bitmymoney rekening

Vanaf dit moment kun je je Bitmymoney rekening gebruiken en bijvoorbeeld Bitcoins gaan kopen.

Hoe kan ik mijn rekening activeren?

Je ontvangt een e-mail met een link, nadat je je hebt aangemeld. Via deze weg verifiëren we het gebruikte e-mailadres. Je klikt op de link en daarmee activeer je het account.

Kan ik een vergoeding krijgen als ik andere gebruikers aanbreng?

Jazeker. Als je andere gebruikers aanbrengt die ook gaan kopen bij Bitmymoney krijg je daar een vergoeding voor. Deze nieuwe gebruikers moeten zich dan aanmelden via jouw speciale referrer-link en kopen via dezelfde referrer-link.
Als zij die link gebruiken bij het openen van een nieuwe Bitcoinrekening en het kopen, krijg jij een vergoeding van Bitmymoney.
Deze vergoeding wordt aan het begin van elke maand bijgestort in je Bitcoinrekening. Je kunt je eigen referrer-link vinden in je profiel.

Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Als je je wachtwoord bent vergeten, kun je deze opnieuw instellen. Je kiest de optie 'wachtwoord vergeten?' onder de invoervelden op het login-scherm. Je ontvangt in je e-mail een link, waarmee je opnieuw zelf je wachtwoord kan instellen.
Let op! Na het wijzigen van je wachtwoord, wordt je rekening in een veilige stand gezet. Dit betekent dat je niet kunt verkopen en niet kunt versturen. Na controle en eventueel telefonisch contact wordt je rekening weer vrijgegeven.

Kan ik mijn Bitcoins naar de Bitcoinrekening overmaken?

Jazeker. Je kunt eenvoudig je eigen bitcoins op je rekening bij Bitmymoney storten.

Wie bepaalt de prijs van een bitcoin en hoe is jullie prijs opgebouwd?

Lees alles over de prijs en kosten van een bitcoin.

Moet ik belasting betalen over mijn bitcoins?

De aan- en verkoop van Bitcoin, Ether en Litecoin zijn vrijgesteld van BTW.

Het bezit van Bitcoin, Ether en Litecoin telt mee met je vermogen. Over je totale vermogen (bezittingen minus schulden) moet je vermogensbelasting betalen. Meer uitleg over belastingaangifte en bitcoins.

Hoe kan ik meedoen met Bitcoin?

Met de Bitcoinrekening van Bitmymoney kun je elk moment instappen en deel uitmaken van de Bitcoin-economie.

Een rekening openen

Om bitcoins in je bezit te krijgen is enkel een emailadres en toegang tot je bankrekening via iDeal nodig. Je kunt dan bitcoins kopen, die Bitmymoney voor je bewaart op jouw Bitcoinrekening.
Open een rekening en volg de stappen.

Bitcoin proberen met een klein bedrag

Als je het eerst voor een klein bedrag wilt proberen, kun je hier bitcoins kopen voor 10, 25 of 50 euro

Ik kan niet versturen met de App?

Op dit moment kun je app gebruiken om je balans in te zien en te kopen en te verkopen. Voor versturen moet je inloggen op de website met je e-mailadres en zelf gekozen wachtwoord.

Met bitcoins betalen

Op verschillende sites kun je met bitcoins betalen.

Blockchainbeleggen.nl

Op onze site blockchainbeleggen.nl vind je het laatste nieuws en informatie over de werking van alle belangrijke cryptocurrencies.

Staat je vraag er niet bij?

Je kunt met al je vragen bij ons terecht.