Support

Kosten Bitcoinrekening

Kosten Bitmymoney rekening

Bitmymoney levert een rekening voor het aanhouden van Bitcoin, Ether en Litecoin, welke gratis is. De Bitmymoney rekening maakt bezit van Bitcoin, Ether en Litecoin op een makkelijke en veilige manier toegankelijk. Je kunt op een makkelijke manier Bitcoin, Ether en Litecoin kopen, verkopen en bewaren. De rekening is speciaal bedoeld voor mensen die zelf geen wallet willen of kunnen beheren. Met de Bitmymoney rekening kunnen onze klanten bitcoins kopen, laten staan, transacties inzien, verkopen, versturen naar bitcoinadres, Bitcoin, Ether en Litecoin versturen naar e-mailadres en storten op hun eigen bitcoinadres. Om deze services te kunnen leveren hebben we een commissie in de prijs.

Wanneer je Bitcoin, Ether en Litecoin koopt of verkoopt, rekenen we een commissie. Deze commissie zit in de prijs inbegrepen die we afgeven, vandaar dat je voor een Bitcoin, Ether en Litecoin meer betaalt, dan je ervoor terugkrijgt. Dit is vergelijkbaar met geld wisselen tussen euro en dollar bij een grenswisselkantoor.

De commissie is een vergoeding voor de service die Bitmymoney levert. Als gebruiker beschik je meteen over je coins, hoef je geen software te installeren en krijg je updates over de waarde van je bezit. Ook handelen we op meerdere internationale beurzen om de beste prijs te kunnen afgeven. 

Versturen via e-mailadres is gratis. Bij het versturen van bitcoins via het Bitcoinnetwerk worden de kosten (plm 0.0003 bitcoins) van het netwerk in rekening gebracht om een snelle afhandeling in het netwerk te garanderen. Deze kosten kunnen veranderen als het netwerk bijvoorbeeld heel druk is, de exacte kosten worden altijd vermeld als je gaat versturen.

 

Alle kosten op een rijtje

  1. De rekening is gratis.
  2. We rekenen geen kosten voor het bewaren van je bitcoins.
  3. Versturen naar een e-mailadres is gratis.
  4. Bij versturen is er een fee voor het bitcoinnetwerk - een soort postzegel - om je Bitcoinbetaling te verwerken. Deze kosten staan vermeld op het verstuurscherm en varieren van 0.0002 tot 0.0006 bitcoin per verstuuractie, afhankelijk wat nodig is om de transactie snel te laten verwerken. Deze kosten zijn niet van Bitmymoney, maar worden aan het netwerk (de miners) betaald. 
  5. Storten van Bitcoin is gratis.
  6. Bij de aankoop staan de kosten van de betaalmethode apart vermeld. De kosten van iDEAL staan vermeld bij elke aankoop onder de koop-knop, op dit moment 0,39 euro.
  7. Bij de verkoop zijn de kosten 0,10 euro voor de banktransactie.

 

Lees meer over prijsbepaling en prijsopbouw.