Hoe kan ik een Bitcoinrekening aanmaken?

Een Bitmymoney-rekening aanmaken in 4 stappen

Je kiest voor de optie ‘Open een rekening’, rechtsboven in het scherm, en doorloop de volgende stappen:

1. voer je e-mailadres in
  2. voer een zelf gekozen usernaam en wachtwoord in
  3. je ontvangt een e-mail met een link en klikt op de link
  4. je kunt je eigen wachtwoord aanmaken en krijgt vervolgens toegang tot je Bitmymoney-rekening

Vanaf dit moment kun je je Bitmymoney-rekening gebruiken en gaan kopen. Je kunt nu ook de Bitmymoney-app downloaden, zodat je je crypto's altijd bij de hand hebt.

Succes!

Download direct de eerste Nederlandse app:

appstorelogo playstorelogo