Support

Waarom zou ik (nu) Bitcoin kopen?

Waarom is Bitcoin een interessante belegging?

Verzamel informatie

De eerste stap bij beleggen is het verzamelen van informatie. Je kunt hier informatie terugvinden over Bitcoin, informatie over Ether en informatie over Litecoin. Daarnaast is het van belang dat je de risico's van crypto valuta begrijpt, zoals de mogelijke prijsschommelingen. Lees hier verder over risiso's.

Risico spreiden

Beleg alleen wat mogelijk is

Beleg alleen wat mogelijk is. Aangezien elke belegging een risico met zich mee brengt is het van groot belang om nooit meer te beleggen dan je kunt missen. Met een klein gedeelte elke maand kun je ook een mooie portefeuille opbouwen.

Strategie: diversificeren

Als je gaat beleggen is het verstandig om je risico te spreiden. Dus om te diversificeren. Bepaal je eigen portfolio en kijk hoe jouw portfolio zich ontwikkelt. In je Bitmymoney rekening zie je hoe het portfolio is opgebouwd. En je kunt natuurlijk te allen tijde je strategie bijstellen.

De sleutel van succesvol beleggen is diversificeren. Veel experts hanteren de 3 tot 1 regel. Deze regel helpt jou het risico op het verlies van jouw hele investering te verkleinen. In de 3 tot 1 regel verspreid je jouw investering over 3 coins. Door de investering te spreiden worden de pieken en dalen afgevlakt en is de kans groter dat tenminste 1 coin gaat stijgen. 

Stap gefaseerd in 

De koersen van crypto valuta schommelen vaak sterk. Als je in de markt wilt stappen, kun je beter gefaseerd kopen. De koersen zijn niet te voorspellen, maar door gefaseerd te kopen, kun je je risico spreiden. Lees hier hoe je maandelijks kunt sparen.

Bitcoin first

Het geld van de toekomst is Bitcoin. Bitcoin is de uitvinding van de 21ste eeuw. De decentrale munt die alles mogelijk maakt.
Door de jaren heen blijkt dat Bitcoin het meest waardevast is. 

Verwachtingen komende tijd

In de app wordt nieuws verstrekt over de belangrijkste ontwikkelingen aan in het gehele Bitcoinsysteem. Deze ontwikkelingen bepalen voor een deel de koers van de Bitcoin.