About Bitmymoney

Bitmymoney

Bitmymoney biedt sinds 2013 een veilige en betrouwbare rekening. Met de gratis Bitmymoneyrekening kun je Bitcoin, Ether, Litecoin en Goud kopen en verkopen. Bitmymoney zorgt dat je coins veilig worden opgeslagen in cold wallets (niet verbonden met het internet) op verschillende locaties.

 

Bedrijfsinformatie

Bitmymoney BV
The Hague Security Delta (HSD)
Wilhelmina van Pruisenweg 104
2595AN Den Haag

IBAN: NL81 BUNQ 2290257168
BIC code: BUNQNL2A

KvK Bitmymoney BV 67547893
BTW NL857069111B01

 

Team

Ons team bestaat uit gepassioneerde medewerkers met een grondige kennis van bitcoin, virtuele currencies, regulering, support, blockchain en software ontwikkeling.

 

Board

Ons investors board bestaat uit entrepreneurs op het gebied van cryptografie, beveiliging en innovatie.

 

VBNL - Verenigde Bitcoinbedrijven Nederland

Bitmymoney is een van de oprichters van de Verenigde Bitcoinbedrijven Nederland. Een goed imago, betrouwbaarheid en vertrouwen zijn belangrijke basisvoorwaarden voor een professionele en succesvolle bitcoinsector. De Verenigde Bitcoinbedrijven Nederland hecht daarom groot belang aan de handhaving en versterking van de reputatie en integriteit van de bij haar aangesloten bedrijven. Het doel van de Verenigde Bitcoinbedrijven Nederland is het bewaken van de kwaliteit van de aangesloten Bitcoinbedrijven in Nederland door het bevorderen van zelfregulering en het voorkomen en bestrijden van Bitcoin gerelateerde fraude. De vereniging is sinds 2014 actief en biedt overheden en andere instellingen een aanspreekpunt.

 

Contact

Voor vragen of opmerkingen zijn we altijd bereikbaar, via contact.