Support

Beleggen in Bitcoin

Beleggen in Bitcoin, Ethereum, Goud en Litecoin

Bij Bitmymoney kun je op een eenvoudige manier in Bitcoin, Ether, Goud en Litecoin beleggen. Je koopt makkelijk met iDEAL. Je kunt al vanaf 10 euro een stukje Bitcoin kopen. In jouw gratis rekening van Bitmymoney kun je op elk moment zien hoeveel je crypto waard zijn. En je kunt op elk moment weer verkopen.

Om risico's te spreiden kun je ook elke maand een klein bedrag opzij zetten. Hiermee verklein je het risico op koersschommelingen.

Doe mee met de toekomst

Stap 1: Verzamel informatie

Het is belangrijk dat je beschikt over kennis van de producten waarin je gaat beleggen. Je kunt bij Bitmymoney informatie terugvinden over Bitcoin, informatie over Ether en informatie over Goud.

Daarnaast is het van belang dat je de risico's van crypte valuta begrijpt, zoals de mogelijke prijsschommelingen. Lees hier verder over risiso's.

Stap 2: Beleg wat mogelijk is

Het is van belang om nooit meer te beleggen dan je kunt missen. Met een klein gedeelte elke maand kun je ook een mooie portefeuille opbouwen.

Stap 3: De strategie van beleggen is voor de langere termijn

Beleggen is voor de langere termijn. Beleggen doe je voor de toekomst en waarin kun je dan beter beleggen dan in het geld van de toekomst.

Als je gaat beleggen kun je ook ervoor kiezen om je risico te spreiden door in Bitcoin, Ether en Goud te beleggen. Het spreiden van risico's heet diversifiëren.

Bij Bitmymoney heb je altijd inzicht in je opgebouwde portefeuille en de waardeveranderingen. En met de mobiele app van Bitmymoney heb je je crypto's altijd op zak.

Stap 4: Zo kan ik automatisch beleggen in de Bitmymoney rekening

Door periodiek een betaling te plannen vanuit je bankrekening, beleg je elke keer een beetje Bitcoin, Ether, Goud of Litecoin.
Omdat wij de storting automatisch omzetten in de betreffende coin, hoef je er verder niets aan te doen.

Hoe werkt een automatische overschrijving in Bitcoin, Ethereum, Goud of Litecoin?

Doe mee en ga beleggen in Bitcoin

Begin direct met beleggen in crypto bij Bitmymoney

open een gratis rekening