Support

Nodig je vrienden uit

Nodig je vrienden uit bij Bitmymoney

Klanten van Bitmymoney die andere gebruikers aanbrengen, die ook gaan kopen bij Bitmymoney, krijgen daar een vergoeding voor. Deze nieuwe gebruikers kunnen zich registreren met jouw persoonlijke link, waarin jouw persoonlijke code zit verwerkt. 

Elke keer als jij een nieuwe gebruiker aanbrengt, ontvang je daarvoor een beloning in je Bitmymoney rekening. 

Beloning voor nieuwe klanten

Als wij een aankoop of verkoop ontvangen van een nieuwe klant die nog niet eerder bij ons gekocht, wordt deze klant aan jouw account gelinked voor een periode van minimaal 3 maanden.

  1. Voor elke nieuwe gebruiker die zich bij ons aanmeldt via jouw referrer-link ontvang je 2,50 euro in Bitcoin in je Bitmymoneyrekening na de eerste aankopen van in totaal van 100 euro door deze nieuw gebruiker.
  2. Je ontvangt 0,25% van elke aan- en verkoop van een door jouw aangebrachte klant.
  3. Elke maand wordt jouw beloning bijgestort in je Bitmymoneyrekening.

Als een vriend Bitcoin, Ether of Litecoin aan- en of verkoopt, ontvang je de commissie in de betreffende munt.

Hoe werkt het?

Nodig-je-vrienden-uit werkt met een persoonlijke code in een special link. Je kunt je eigen link vinden in je profiel. Stuur deze link naar vrienden en bekenden, zodat je vandaag nog kunt beginnen met het verdienen van bitcoin.

 

Partnerprogramma

Gelieerde websites die klanten naar onze website leiden, krijgen een vergoeding als de klant met succes cryptocurrencies bij Bitmymoney kopen. Als je deel wilt nemen aan dit programma, kun je je registreren bij Bitmymoney en klanten naar ons te sturen met een speciale variabele in de URL.

Om het klanten nog gemakkelijker te maken, kun je een banner van Bitmymoney op je website plaatsen. Neem contact op met ons op, om een banner van Bitmymoney op je website te plaatsen. Je kunt aan de banner je eigen persoonlijke referrallink toevoegen.

Hoe werkt het partnerprogramma?

Om je als partner te registreren, registreer je je eerst op https://www.bitmymoney.com/.

Vervolgens kun je je eigen persoonlijke referral-link gebruiken in URL's van bitmymoney.com, je eigen persoonlijk link staat in je profiel. Je kunt verwijzen naar de registratiepagina van Bitmymoney met de id als waarde voor een GET-variabele die verwijzer wordt genoemd. Als jouw persoonlijke referral bijvoorbeeld 1200 zou zijn, zou de URL naar het registratieformulier worden: https://www.bitmymoney.com/register/?referrer=1200

Voorwaarden

Bitmymoney behoudt zich het recht voor om het nodig-je-vrienden-uit programma en partnerprogramma aan te passen. 
Je dient jezelf en jouw websites te allen tijde, duidelijk te vertegenwoordigen als onafhankelijk van Bitmymoney. Bitmymoney houdt zich het recht voor om je deelname aan het nodig-je-vrienden-uit programma en partnerprogramma direct te stoppen als blijkt dat je gebruik maakt van illegale activiteiten of spam, maar als je misleidende informatie verstrekt, auteursrechten schendt of gebruik maakt van ongevraagde marketing en andere acties die door Bitmymoney als niet wenselijk worden beoordeeld.