Downloaden transacties

Via profielpagina

In je profielpagina heb je de keuze om al je transacties te downloaden, linksboven in het menu.

CSV formaat

De transacties worden gedownload in csv-formaat. CSV staat voor Comma Seperated Value. Dit betekent dat alle waarden in het overzicht gescheiden zijn door een komma.

Let op: alleen de afgeronde transacties staan in je overzicht!

Per regel in het overzicht staat 1 transactie.

Omzetten naar leesbaar formaat

De file wordt automatisch geopend in Excel. Je kunt de file ook in een ander spreadsheet programma openen. In Excel kun je de gehele file converteren naar kolommen, zodat het beter leesbaar wordt.

Voor het omzetten naar leesbaar formaat volg je de volgende stappen:

• Selecteer de gehele kolom A
  • Kies de optie 'Tekst naar kolommen' onder het menu 'Gegevens'
  • Je krijgt nu de keuze uit 'gescheiden' en 'vaste breedte'.
    Gescheiden is al aangevinkt, je klikt op Volgende.
  • In het volgende scherm vink je het vakje 'komma' aan en klik je op voltooien.