Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Als je je wachtwoord bent vergeten, kun je deze opnieuw instellen. Je kiest de optie 'wachtwoord vergeten?' onder de invoervelden op het login-scherm. Je ontvangt in je e-mail een link, waarmee je opnieuw zelf je wachtwoord kan instellen.

Let op! Na het wijzigen van je wachtwoord, wordt je rekening in een veilige stand gezet. Dit betekent dat je niet kunt verkopen en niet kunt versturen. Na controle en eventueel telefonisch contact wordt je rekening weer vrijgegeven.