Support

FAQ: bitcoins verkopen

Ik wil verkopen, hoe doe ik dat?

Je kunt op eenvoudige wijze verkopen. Kies hiervoor de optie 'Verkopen' bij de betreffende munt. Je ziet de verkoopkoers vermeld staan. Deze koers wordt elke 30 seconden ververst. Binnen 2 werkdagen wordt het uit te betalen bedrag in euro's overgemaakt naar je bankrekening. Uiteraard kun je niet meer verkopen dan je in je tegoed hebt.

Op het bevestigingsscherm kun je je verkoop akkorderen. Dit scherm blijf 10 minuten geldig.

Uit veiligheidsoverwegingen kun je alleen verkopen naar je eigen bankrekening. 

 

Wanneer kan ik mijn euro's verwachten?

Je kunt de euro's uiterlijk na 2 werkdagen op je bankrekening verwachten. 

 

Ik kan niet verkopen, er is een actie nodig op mijn account?

Je account staat in de veilige stand uit veiligheidsoverwegingen. Waarschijnlijk heb je je wachtwoord gewijzigd, dan is er persoonlijk contact nodig om er zeker van te zijn dat jij het bent die de actie uitvoert. 
Om te voorkomen dat je account in veilige stand terecht komt, kun je 2FA instellen, dan wordt je account ook direct een stuk veiliger.

 

Is er een maximum dat ik kan verkopen?

Het aantal Bitcoin, Ether, Goud of Litecoin dat je kunt verkopen, is afhankelijk van hoeveel informatie in je account bekend is. Voor het verkopen is het nodig dat je email-adres en je mobiele nummer geverifieerd zijn.

Kijk voor alle limieten op deze pagina.

Als je zeer grote bedragen wilt verkopen, raden we je aan om contact op te nemen met support@bitmymoney.com. Dan kunnen wij je daar verder mee helpen. Zie de voorwaarden.

 

Ik wil verkopen bij een bepaalde koers, kan dat?

In onze Bitmymoney App kun je een koers per coin instellen, wanneer je van ons bericht ontvangt. Bitmymoney houdt voor jou de koers bij en je ontvangt het bericht op je telefoon.

 

Kan ik bitcoins ook weer inwisselen voor euro's?

 

Staat je vraag er niet bij?

Je kunt met al je vragen terecht bij onze supportafdeling.