Support

FAQ: bitcoins verkopen

Ik wil verkopen, hoe doe ik dat?

Je kunt je Bitcoin, Ether en Litecoin op eenvoudige wijze verkopen. Kies hiervoor de optie 'Verkopen' bij de betreffende munt. Je ziet de verkoopkoers vermeld staan. Deze koers wordt elke 30 seconden ververst. Je geeft vervolgens aan hoeveel Bitcoin, Ether, Litecoin of voor hoeveel euro's je wilt verkopen. Binnen 2 werkdagen wordt het uit te betalen bedrag in euro's overgemaakt naar je bankrekening. Uiteraard kun je niet meer Bitcoin, Ether en Litecoin verkopen dan je in je tegoed hebt.

Op het bevestigingsscherm kun je je verkoop akkorderen. Dit scherm blijf 10 minuten geldig.

Uit veiligheidsoverwegingen kun je alleen verkopen naar je eigen bankrekening. 

 

Wanneer kan ik mijn euro's verwachten?

Je kunt de euro's uiterlijk na 2 werkdagen op je bankrekening verwachten. In het weekend werken de banken niet, dus deze dagen tellen niet mee.

 

Ik kan niet verkopen, er is een actie nodig op mijn account?

Je account staat in de veilige stand uit veiligheidsoverwegingen. Waarschijnlijk heb je je wachtwoord gewijzigd, dan is er persoonlijk contact nodig om er zeker van te zijn dat jij het bent die de actie uitvoert. Wij zullen telefonisch contact met je opnemen of je kunt ons bellen op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur op 070-2500456. Dan maken we het voor je in orde.
Om te voorkomen dat je account in veilige stand terecht komt, kun je 2FA instellen, dan wordt je account ook direct een stuk veiliger.

 

Is er een maximum dat ik kan verkopen?

Het aantal Bitcoin, Ether of Litecoin dat je kunt verkopen, is afhankelijk van hoeveel informatie in je account bekend is. Voor het verkopen is het nodig dat je email-adres en je mobiele nummer geverifieerd zijn.

Kijk voor alle limieten op deze pagina.

Als je zeer grote bedragen wilt verkopen, raden we je aan om contact op te nemen met support@bitmymoney.com. Dan kunnen wij je daar verder mee helpen. Zie de voorwaarden.

 

Ik wil verkopen bij een bepaalde koers, kan dat?

Je kunt je Bitcoin, Ether en Litecoin te allen tijde verkopen. Als je Bitcoin, Ether en Litecoin koopt of verkoopt om te speculeren of te beleggen, weet je wellicht al op welke prijs je wilt verkopen of kopen. In onze Bitmymoney App kun je een koers per coin instellen, wanneer je van ons bericht ontvangt. Bitmymoney houdt voor jou de koers bij en je ontvangt het bericht op je telefoon.

 

Kan ik bitcoins ook weer inwisselen voor euro's?

 

Staat je vraag er niet bij?

Je kunt met al je vragen terecht bij onze supportafdeling.