Support

Stuur bitcoins via het Bitcoinnetwerk

Hoe verstuur ik bitcoins naar een bitcoinadres?

Je kunt bitcoins versturen naar een bitcoinadres. Als je bitcoins wilt versturen naar een vriend of familielid kun je beter gebruik maken van verstuur naar vriend.

Video met uitleg over Bitcoin overmaken naar een Bitcoinadres

Video: bitcoins versturen naar een Bitcoinadres

Controleer het bitcoinadres goed voordat je gaat versturen. Het versturen van bitcoins is niet terug te draaien, alle transacties in het bitcoinnetwerk zijn definitief.

LET OP: JE KUNT ALLEEN VERSTUREN NAAR EEN BITCOINADRES. Als je een adres gebruikt van een andere coin zijn je bitcoins weg en kunnen wij je NIET helpen. 

Uit veiligingsoverwegingen ontvang je een e-mail ter bevestiging van de betaling. Controleer het bedrag en het adres. Klik vervolgens op de link in de e-mail. Je betaling wordt dan uitgevoerd.
Als je Two Factor (2FA) hebt ingesteld ontvang je geen e-mail, maar moet je de transactie bevestigen met je veiligheidscode.

Is er een maximaal aantal bitcoins dat ik kan versturen?

Het aantal bitcoins dat je kunt versturen, is afhankelijk van de mate van verificatie van je account. Ben je net aangemeld en is alleen je e-mailadres bekend, dan kun je een kleiner bedrag versturen dan wanneer je langer actief bent en bijvoorbeeld je mobiele nummer hebt geverifieerd.
Zie onze pagina met alle limieten binnen de bitcoinrekening.

Kosten versturen bitcoins naar bitcoinadres

De fee die berekend wordt door het bitcoinnetwerk voor het versturen van een transactie, wordt bij het versturen van je transactie verrekend. Deze kosten staan vermeld op het verstuurscherm. 

Staat je vraag er niet bij?

Je kunt met al je vragen bij ons terecht. Je kunt contact met ons opnemen.