Support

Stuur bitcoins gratis via e-mail

Hoe kan ik bitcoins snel en gratis versturen?

Als je bitcoins naar een vriend of familielid wilt sturen, kun je dit gratis doen met behulp van de knop 'verstuur via e-mail' (onder versturen). 

1. Kies 'verstuur via e-mail'

Kies 'verstuur' en vervolgens 'verstuur via e-mail'.

2. Kies het bedrag en je persoonlijke boodschap aan je vriend

Vul het gewenste bedrag in, het e-mailadres van je vriend en de tekst die je bij jouw geschenk wilt toevoegen.

3. Klik op de link in je e-mail

Uit veiligingsoverwegingen ontvang je een e-mail ter bevestiging van de betaling. Controleer het bedrag en het e-mailadres. Klik vervolgens op de link in de e-mail. Je betaling wordt dan uitgevoerd.
Als je Two Factor (2FA) hebt ingesteld ontvang je geen e-mail, maar moet je de transactie bevestigen met je veiligheidscode.

4. Je vriend ontvangt de bitcoins

Bitmymoney stuurt jouw vriend een e-mail met jouw persoonlijke bericht om de bitcoins te accepteren. Als je vriend al een Bitmymoney-rekening heeft, wordt het geld meteen overgeschreven.

5. Ook Ethereum of Litecoin

Op dezelfde manier kun je ook Ethereum of Litecoin versturen.

Je kunt bitcoins versturen naar een vriend zonder Bitmymoney-rekening

Als je bitcoins verstuurt naar een e-mailadres, waarvan de gebruiker nog geen Bitmymoney-rekening heeft, dan ontvangt hij/zij een e-mail om jouw bitcoins te accepteren inclusief jouw persoonlijke bericht. Deze nieuwe gebruiker heeft een week de tijd om jouw bitcoins te accepteren. Je ontvangt een bevestiging als jouw vriend je bitcoins heeft geaccepteerd.

Is er een maximaal aantal bitcoins dat ik kan versturen?

Het aantal bitcoins dat je kunt versturen, is afhankelijk van de mate van verificatie van je account. Ben je net aangemeld en is alleen je e-mailadres bekend, dan kun je een kleiner bedrag versturen dan wanneer je langer actief bent en bijvoorbeeld je mobiele nummer hebt geverifieerd.
Zie onze pagina met alle limieten binnen de Bitmymoney-rekening.

Video verstuur Bitcoin naar een vriend

Video: bitcoins versturen via e-mail

Vul het bedrag in dat je wilt versturen in bitcoins of in euro's, vul het e-mailadres in en je persoonlijke bericht aan je vriend.

Staat je vraag er niet bij?

Je kunt met al je vragen bij ons terecht. Je kunt contact met ons opnemen.