Support

Stuur bitcoins gratis via e-mail

Hoe kan ik bitcoins snel en gratis versturen?

Als je bitcoins naar een vriend of familielid wilt sturen, kun je dit gratis doen met behulp van de knop 'verstuur via e-mail' (onder versturen) op de website. Op dezelfde manier kun je ook Ethereum of Litecoin versturen.

Video verstuur Bitcoin naar een vriend

Verstuur crypto naar een vriend in 5 stappen

 1. Kies 'verstuur' en vervolgens 'verstuur via e-mail'.
 2. Vul het gewenste bedrag in, het e-mailadres van je vriend en de persoonlijke boodschap.
 3. Je kunt de max-knop gebruiken, dan verstuur je alle Bitcoin in 1 keer.
 4. Bevestig je verstuuractie.
  Uit veiligingsoverwegingen ontvang je een e-mail ter bevestiging van de betaling. Controleer het bedrag en het e-mailadres. Klik vervolgens op de link in de e-mail. Je betaling wordt dan uitgevoerd.
  Als je Two Factor (2FA) hebt ingesteld ontvang je geen e-mail, maar moet je de transactie bevestigen met je veiligheidscode.
 5. Je vriend ontvangt de bitcoins
  Bitmymoney stuurt jouw vriend een e-mail met jouw persoonlijke bericht om de bitcoins te accepteren. Als je vriend al een Bitmymoney-rekening heeft, wordt het geld meteen overgeschreven.

Je kunt versturen naar een vriend zonder Bitmymoney-rekening

Als je bitcoins verstuurt naar een e-mailadres, waarvan de gebruiker nog geen Bitmymoney-rekening heeft, dan ontvangt hij/zij een e-mail om jouw bitcoins te accepteren inclusief jouw persoonlijke bericht. Deze nieuwe gebruiker heeft een week de tijd om jouw bitcoins te accepteren en een account aan te maken. Je ontvangt een bevestiging als jouw vriend je bitcoins heeft geaccepteerd.

Is er een maximaal aantal bitcoins dat ik kan versturen?

Het aantal bitcoins dat je kunt versturen, is afhankelijk van de mate van verificatie van je account. Je kunt alleen versturen naar een vriend als je geverificeerd bent. 
Zie onze pagina met uitleg over de limieten binnen de Bitmymoney-rekening. In je profiel staan je eigen persoonlijke limieten.

Ik kan niet versturen, er is een actie nodig op mijn account?

Je account staat in de veilige stand uit veiligheidsoverwegingen. Waarschijnlijk heb je je wachtwoord gewijzigd, dan is er persoonlijk contact nodig om er zeker van te zijn dat jij het bent die de actie uitvoert.
Je kunt een e-mail sturen naar support@bitmymoney om aan te geven dat jij het bent die dit uitgevoerd hebt en dan geven we je account weer vrij.

Ik kan niet versturen?

Dit kan de volgende oorzaken hebben:

 1. Je account staat in de veilige stand, deze melding zie je in je scherm. Zie vorige vraag.
 2. Je Bitcoinbalans is nog nul, omdat je deposit nog geen bevestigingen heeft gekregen in het Bitcoinnetwerk. Je zult moeten wachten op de bevestigingen, pas na een bevestiging kun je versturen en verkopen. Je kunt de transactie opzoeken in het blockchain netwerk. Dit is verderop uitgelegd.
 3. Je hebt de dagelijkse limiet overschreden. Zie de limieten op deze pagina.

Staat je vraag er niet bij?

Je kunt voor al je vragen contact met ons opnemen.