Support

Stuur bitcoins gratis via e-mail

Hoe kan ik bitcoins snel en gratis versturen?

Als je bitcoins naar een vriend of familielid wilt sturen, kun je dit gratis doen met behulp van de knop 'verstuur via e-mail' (onder versturen) op de website. Deze optie is nog niet via de app beschikbaar. Op dezelfde manier kun je ook Ethereum of Litecoin versturen.

Video verstuur Bitcoin naar een vriend

Verstuur crypto naar een vriend in 4 stappen

  1. Kies 'verstuur' en vervolgens 'verstuur via e-mail'.
  2. Vul het gewenste bedrag in, het e-mailadres van je vriend en de persoonlijke boodschap.
  3. Bevestig je verstuuractie.
    Uit veiligingsoverwegingen ontvang je een e-mail ter bevestiging van de betaling. Controleer het bedrag en het e-mailadres. Klik vervolgens op de link in de e-mail. Je betaling wordt dan uitgevoerd.
    Als je Two Factor (2FA) hebt ingesteld ontvang je geen e-mail, maar moet je de transactie bevestigen met je veiligheidscode.
  4. Je vriend ontvangt de bitcoins
    Bitmymoney stuurt jouw vriend een e-mail met jouw persoonlijke bericht om de bitcoins te accepteren. Als je vriend al een Bitmymoney-rekening heeft, wordt het geld meteen overgeschreven.

Je kunt versturen naar een vriend zonder Bitmymoney-rekening

Als je bitcoins verstuurt naar een e-mailadres, waarvan de gebruiker nog geen Bitmymoney-rekening heeft, dan ontvangt hij/zij een e-mail om jouw bitcoins te accepteren inclusief jouw persoonlijke bericht. Deze nieuwe gebruiker heeft een week de tijd om jouw bitcoins te accepteren. Je ontvangt een bevestiging als jouw vriend je bitcoins heeft geaccepteerd.

Is er een maximaal aantal bitcoins dat ik kan versturen?

Het aantal bitcoins dat je kunt versturen, is afhankelijk van de mate van verificatie van je account. Ben je net aangemeld en is alleen je e-mailadres bekend, dan kun je een kleiner bedrag versturen dan wanneer je langer actief bent en bijvoorbeeld je mobiele nummer hebt geverifieerd.
Zie onze pagina met uitleg over de limieten binnen de Bitmymoney-rekening. In je profiel staan je eigen persoonlijke limieten.

Staat je vraag er niet bij?

Je kunt voor al je vragen contact met ons opnemen.