de mobiele app voor bitcoin

Met de Bitmymoney app Bitcoin kopen en verkopen

mobiele app

1. Inzicht in je bezit in Bitcoin, Ethereum en Litecoin
  2. Actuele koersen
  3. Dagelijkse waardeverandering van je portfolio
  4. Eenvoudig kopen met iDEAL
  5. Verkopen naar je eigen bankrekening

Download direct de eerste en enige Nederlandse app:

iOS en Android

Wat heb ik nodig om de mobiele app te installeren?

1. Heb je al een account bij Bitmymoney? Installeer dan direct de app
    • Voor iPhone en iPad is iOS versie 11 of hoger nodig
    • Voor Android telefoons en apparaten is versie 4.3 of hoger nodig.
  2. Heb je nog geen account, ga dan naar de website en registreer je met een e-mailadres. Daarna kun je direct de app installeren en inloggen met je e-mailadres en wachtwoord.

Je kunt vanaf nu altijd vanuit de app kopen en verkopen, maar ook op de website.

Wat kan ik met de app?

Wat wordt er binnenkort aan de Bitmymoney app toegevoegd?

We zijn nu aan het onderzoeken of het versturen van Bitcoin, Ethereum en Litecoin in de app toegevoegd kan worden.
We houden je op de hoogte middels onze nieuwsbrief.

Download direct de Bitmymoney app:

download voor iOS en download voor Android