Support

Nodig je vrienden uit

Nodig je vrienden uit bij Bitmymoney

Verdien Bitcoin door nieuwe klanten aan te brengen bij Bitmymoney. 
Met je eigen persoonlijke link kun je vrienden uitnodigen. Elke keer als jij een nieuwe gebruiker aanbrengt, ontvang je daarvoor een beloning in je Bitmymoney rekening. 

Beloning voor nieuwe klanten

Voor elke nieuwe klant, nadat deze voor 20 euro heeft gekocht bij Bitmymoney ontvang je in jouw Bitmymoney account:

  • Euro 2,50 voor elke nieuwe gebruiker, uitgekeerd in Bitcoin
  • 0,25% van elke aan- en verkoop van een door jou aangebrachte klant

Hoe werkt het?

  • Stuur je eigen persoonlijke link naar je vrienden en bekenden. Zij kunnen via jouw link een account aanmaken bij Bitmymoney.
  • Je kunt je eigen link vinden in je profiel.
  • De vergoeding wordt aan het begin van elke maand bijgestort in je Bitmymoneyrekening.
  • Het minimum bedrag dat uitgekeerd wordt is € 1,00, indien je minder dan 1 euro hebt opgebouwd blijft dit staan tot een volgende maand.
  • Als een vriend Bitcoin, Ether of Litecoin aan- en of verkoopt, ontvang je de commissie in de betreffende munt.

 

Partnerprogramma

Gelieerde websites die klanten naar onze website leiden, krijgen een vergoeding als de klant met succes cryptocurrencies bij Bitmymoney kopen. Als je deel wilt nemen aan dit programma, kun je je registreren bij Bitmymoney en klanten naar ons te sturen met een speciale variabele in de URL.

Om het klanten nog gemakkelijker te maken, kun je een banner van Bitmymoney op je website plaatsen. Neem contact op met ons op, om een een banner van Bitmymoney met je eigen persoonlijke referrallink op je website te plaatsen.

Hoe werkt het partnerprogramma?

Om je als partner te registreren, registreer je je eerst op https://www.bitmymoney.com/. Vervolgens kun je je eigen persoonlijke referral-link gebruiken in URL's van bitmymoney.com, je eigen persoonlijk link staat in je profiel. Je kunt verwijzen naar de registratiepagina van Bitmymoney met de id als waarde voor een GET-variabele die verwijzer wordt genoemd.

Voorwaarden

Bitmymoney behoudt zich het recht voor om het ambassadeurs- en partnerprogramma aan te passen. Klanten zullen hiervan tijdig op de hoogte worden gesteld. Je dient jezelf en jouw websites te allen tijde, duidelijk te vertegenwoordigen als onafhankelijk van Bitmymoney. Bitmymoney houdt zich het recht voor om deelname aan het ambassadeurs- en partnerprogramma direct te stoppen als blijkt dat de affiliate gebruik maakt van illegale activiteiten of spam, maar ook verstrekken van misleidende informatie, schenden van auteursrechten, ongevraagde marketing en andere acties die door Bitmymoney als niet wenselijk worden beoordeeld.