Bitcoin kopen

Makkelijk, veilig en snel Bitcoin kopen

Bitcoin

Bitcoin is volledig digitaal geld. Het werkt via internet, kent geen landsgrenzen en is bij internationale betalingen net zo snel als e-mail. Op deze pagina vind je alles wat je zou willen weten over Bitcoin.

Met een Bitmymoney rekening kun je makkelijk bitcoins kopen. Je bitcoins worden op een veilige manier bewaard en via de bitcoinrekening kun je er eenvoudig mee betalen, ze versturen naar vrienden of ze inwisselen voor euro's. Je kunt met de rekening ook makkelijk en veilig Ethereum en Litecoin kopen, bewaren en verkopen.

Op deze pagina koop je snel bitcoins tegen een klein bedrag, je ontvangt dan een uitnodiging in de e-mail om je bitcoinrekening te openen.
De eerste keer kun je alleen voor 50 of 100 euro kopen, daarna kun je op de website of in onze mobiele app Bitcoin, Ethereum en Litecoin kopen tegen hogere bedragen tot 15.000 euro per dag, afhankelijk van de mate waarin je jezelf geidentificeerd hebt.

Bitcoin (afkorting BTC) is een cryptovaluta en een globaal betaalmiddel (als systeem wordt Bitcoin met een hoofdletter geschreven, als munteenheid vaak met een kleine letter). Het is de eerste gedecentraliseerde digitale munt daar het werkt zonder centrale bank of centrale beheerder. Het netwerk is peer-to-peer en de transacties gebeuren tussen de gebruikers onderling, zonder tussenpersoon.

Koop direct Bitcoin

[[ quick-ideal-buy currency="BTC" widget="radio" choices="10,25,50" ]]
 

Veel gestelde vragen over Bitcoin en de Bitmymoney rekening

Wat is het verschil tussen euro's en bitcoins?

Hoewel bitcoins vaak als gewoon geld worden gebruikt, zijn er een aantal belangrijke verschillen tussen euro’s en bitcoins.

Bitcoins bestaan alleen digitaal: ze worden niet uitgegeven door een centrale bank en er is daardoor ook geen staat die de waarde bepaalt. Bitcoin is een financiële innovatie die de macht over geld teruggeeft aan de gebruikers.

Voordelen van Bitcoin

Bitcoin kent veel voordelen ten opzichte van bijvoorbeeld de euro. Het grootste voordeel van de digitale munt is dat het de landsgrenzen overstijgt. Een betaling naar Amsterdam is net zo snel als een betaling naar Amerika. Bitcoin wordt niet vertraagd door banknetwerken. Het is een internationaal betaalmiddel dat op alle plekken waar je beschikken over internet hebt werkt.

Daarnaast heb je bij Bitcoin geen tussenpersonen, maar is er een directe transactie tussen jou tot de persoon (p2p). Dit maakt de transactie sneller. Er zijn geen banken of andere tussenpersonen die een transactie vertragen. Een bitcointransactie is vergelijkbaar met e-mail: de bitcoins worden direct overgemaakt, ook als beide personen zich in andere landen bevinden of wanneer het bancaire netwerk stil ligt op feestdagen en in het weekeinde. Bitcoin werkt 7 x 24 uur.

Een transactie zonder tussenpersoon betekent dat niemand jouw betaling kan tegenhouden. Daardoor is Bitcoin vrij van politiek.

  • Verstuur je geld over de hele wereld
  • 7 dagen per week, 24 uur per dag beschikbaar
  • Staat open voor iedereen
  • Niet te vervalsen of bij te drukken

Voordelen van Bitmymoney

Bij een bank betaal je voor je betaalrekening. Het openen van een rekening bij Bitmymoney is daarentegen geheel gratis en laagdrempelig: voor een klein bedrag koop je je eerste bitcoins en het openen van een bitcoinrekening is gratis.

  • Laagdrempelig: al vanaf 10 euro
  • Makkelijk bitcoins kopen met iDEAL
  • Veilig bitcoins bewaren
  • Gratis een rekening openen