Support

Meer over Bitcoin

Bitcoin kopen

Makkelijk, veilig en snel Bitcoin kopen

Bitcoin

Bitcoin is volledig digitaal geld. Het werkt via internet, kent geen landsgrenzen en is bij internationale betalingen net zo snel als e-mail. Op deze pagina vind je alles wat je zou willen weten over Bitcoin.

Bitcoin (afkorting BTC) is een cryptovaluta en een globaal betaalmiddel (als systeem wordt Bitcoin met een hoofdletter geschreven, als munteenheid vaak met een kleine letter). Het is de eerste gedecentraliseerde digitale munt daar het werkt zonder centrale bank of centrale beheerder. Het netwerk is peer-to-peer en de transacties gebeuren tussen de gebruikers onderling, zonder tussenpersoon.

Met een Bitmymoney rekening kun je makkelijk bitcoins kopen. Je bitcoins worden op een veilige manier bewaard en via de bitcoinrekening kun je er eenvoudig mee betalen, ze versturen naar vrienden of ze inwisselen voor euro's. Je kunt met de rekening ook makkelijk en veilig Ethereum en Litecoin kopen, bewaren en verkopen.

Bij Bitmymoney kun je snel bitcoins kopen. Maak een account aan en je ontvangt dan een uitnodiging in de e-mail om je bitcoinrekening te openen.
De eerste keer kun je alleen voor 50 euro kopen, daarna kun je op de website of in onze mobiele app Bitcoin, Ethereum en Litecoin kopen tegen hogere bedragen, afhankelijk van de mate waarin je jezelf geidentificeerd hebt.