Support

Stuur gratis Litecoin via e-mail

Hoe kan ik Litecoin snel en gratis versturen?

Als je Litecoin naar een bekende wilt sturen, kun je dit gratis doen met behulp van de knop verstuur naar een e-mailadres

Als je Litecoin stuurt naar het e-mailadres van een klant van Bitmymoney, dan wordt het geld meteen overgeschreven en ontvangt de klant de Litecoin in zijn of haar account. We sturen de ontvanger een e-mail met jouw persoonlijke bericht.

Je kunt ook Litecoin versturen naar een vriend zonder Bitmymoney-rekening

Als je Litecoin verstuurt naar een e-mailadres, waarvan de gebruiker nog geen Bitmymoney-rekening heeft, dan ontvangt hij/zij een e-mail om jouw Litecoin te accepteren inclusief jouw persoonlijke bericht. Deze nieuwe gebruiker heeft een week de tijd om jouw Litecoin te accepteren en een account aan te maken. Je ontvangt een bevestiging als deze nieuwe gebruiker je Litecoin heeft geaccepteerd, of heeft afgewezen.
Als je vriende de Litecoin niet accepteert, komen deze na een week weer terug in je account.

Is er een maximaal aantal Litecoin dat ik kan versturen?

Het aantal Litecoin dat je kunt versturen, is afhankelijk van de mate van verificatie van je account. Ben je net aangemeld en is alleen je e-mailadres bekend, dan kun je een kleiner bedrag versturen dan wanneer je langer actief bent en bijvoorbeeld je mobiele nummer hebt geverifieerd.
Uit veiligingsoverwegingen ontvang je een e-mail ter bevestiging van de betaling. Controleer het bedrag en het adres. Klik vervolgens op de link in de e-mail. Je betaling wordt dan uitgevoerd.
Als je Two Factor (2FA) hebt ingesteld ontvang je geen e-mail, maar moet je de transactie bevestigen met je veiligheidscode.
Zie onze pagina met alle limieten binnen de Bitmymoney-rekening.

Ik kan niet versturen, er is een actie nodig op mijn account?

Je account staat in de veilige stand uit veiligheidsoverwegingen. Waarschijnlijk heb je je wachtwoord gewijzigd, dan is er persoonlijk contact nodig om er zeker van te zijn dat jij het bent die de actie uitvoert.
Je kunt een e-mail sturen naar support@bitmymoney om aan te geven dat jij het bent die dit uitgevoerd hebt en dan geven we je account weer vrij.

Ik kan niet versturen?

Dit kan de volgende oorzaken hebben:

  1. Je account staat in de veilige stand, deze melding zie je in je scherm. Zie vorige vraag.
  2. Je hebt de dagelijkse limiet overschreden. Zie de limieten op deze pagina.

Niet via het Litecoinnetwerk

Je kunt bij Bitmymoney geen Litecoin via het Litecoinnetwerk versturen.

Staat je vraag er niet bij?

Je kunt met al je vragen bij ons terecht.  Je kunt contact met ons opnemen.