Support

FAQ: bitcoins versturen

Hoe kan ik bitcoins overmaken?

Je kunt bitcoins versturen naar een e-mailadres of naar een bitcoinadres. Log in op je rekening en klik op de knop verstuur.

Uit veiligingsoverwegingen ontvang je altijd een e-mail ter bevestiging van de overschrijving. Controleer het bedrag en het adres. Klik vervolgens op de link in de e-mail om de betaling te bevestigen. Als je ondertussen uitgelogd bent, moet je natuurlijk opnieuw inloggen.
Als je Two Factor (2FA) hebt ingesteld ontvang je geen e-mail, maar moet je de transactie bevestigen met je veiligheidscode.

Bitcoin overmaken via e-mail

Video: bitcoins versturen via e-mail (10 juli 2015)

Vul het bedrag in dat je wilt versturen in bitcoins of in euro's, vul het e-mailadres in en eventueel een bericht aan je vriend.

Als je bitcoins stuurt naar een e-mailadres, waarvan de gebruiker reeds een bitcoinrekening heeft bij Bitmymoney, dan wordt het geld meteen overgeschreven. We brengen de ontvanger via e-mail op de hoogte van de transactie en vermelden je bericht.

Als je bitcoins verstuurt naar een e-mailadres, waarvan de gebruiker nog geen bitcoinrekening heeft bij Bitmymoney, zal deze persoon eerst de betaling moeten accepteren. Diegene ontvangt een e-mail met de uitnodiging om te accepteren inclusief jouw bericht. Deze nieuwe gebruiker heeft een week de tijd om jouw bitcoins te accepteren. Je ontvangt een bevestiging als deze nieuwe gebruiker je bitcoins heeft geaccepteerd, dan wel heeft afgewezen.

Kosten versturen bitcoins naar e-mailadres

Het versturen van bitcoins naar een e-mailadres is gratis.

Bitcoin overmaken naar een Bitcoinadres

Video: bitcoins versturen naar een Bitcoinadres

Vul het bedrag in dat je wilt versturen en vul het Bitcoinadres in. Klik op versturen.

Controleer het bitcoinadres goed voordat je gaat versturen. Het versturen van bitcoins is niet terug te draaien, alle transacties in het bitcoinnetwerk zijn definitief.

LET OP: JE KUNT ALLEEN VERSTUREN NAAR EEN BITCOINADRES. Als je een adres gebruikt van een andere coin zijn je bitcoins weg en kunnen wij je NIET helpen. 

Uit veiligingsoverwegingen ontvang je een e-mail ter bevestiging van de betaling. Controleer het bedrag en het adres. Klik vervolgens op de link in de e-mail. Je betaling wordt dan uitgevoerd.
Als je Two Factor (2FA) hebt ingesteld ontvang je geen e-mail, maar moet je de transactie bevestigen met je veiligheidscode.

Is er een maximaal aantal bitcoins dat ik kan versturen?

Het aantal bitcoins dat je kunt versturen, is afhankelijk van de mate van verificatie van je account. Ben je net aangemeld en is alleen je e-mailadres bekend, dan kun je een kleiner bedrag versturen dan wanneer je langer actief bent en bijvoorbeeld je mobiele nummer hebt geverifieerd.
Zie onze pagina met alle limieten binnen de bitcoinrekening.

Kosten versturen bitcoins naar bitcoinadres

De fee die berekend wordt door het bitcoinnetwerk voor het versturen van een transactie, wordt bij het versturen van je transactie verrekend. 

Kan ik bitcoins naar een vriend versturen?

Jazeker! Gebruik de optie versturen via e-mail. Je kunt dan ook bitcoins versturen naar een vriend die nog geen bitcoinrekening heeft.

Staat je vraag er niet bij?

Je kunt met al je vragen bij ons terecht. Je kunt contact met ons opnemen.