This promotion is no longer active.

Bitcoin voor beleggers

Unfortunately, this promotion is no longer active. It could be that the maximum number of participants has been reached. Please try again next month.

Or continue to get started with Bitcoin

Een technologie is disruptive, wanneer het een nieuwe markt creƫert die alle oude technologieƫn doet verdwijnen. De iPhone is daar een goed voorbeeld van. Sinds de introductie in 2007 heeft Apple de wereld van telefonie blijvend veranderd en met dat succes is het aandeel Apple meer dan 500% gestegen.

bitcoin logo

Bitcoin is zo'n technologie, die de financiële markten blijvend kan veranderen. Genoeg reden voor iedere belegger om Bitcoin in zijn portefeuille op te nemen.

1. Elke bitcoin is een aandeel in de Bitcoin economie

Het totale aantal bitcoins is begrensd op 21 miljoen. Daarmee lijkt Bitcoin meer op een aandeel, dan op een valuta. Euro's en dollars kunnen door banken en centrale banken min of meer onbegrensd in omloop worden gebracht. Bij Bitcoin is dit keihard begrensd in de techniek.
Dit geeft je als belegger de zekerheid, dat bij Bitcoin geen inflatie zal optreden door overmatige geldcreatie. Met andere woorden, je Bitcoinaandeel zal nooit verwateren.

2. De trend is stijgend

In november 2013 steeg de bitcoinkoers na wereldwijde aandacht in korte tijd tot 855 euro. Toen de hype voorbij was, daalde de koers gestaag. In 2015 schommelde deze lange tijd rond de 250 euro per bitcoin. Per september 2015 volgde het keerpunt en sindsdien steeg de bitcoinkoers om in juni 2017 een hoogtepunt te halen van 2618 euro.
Hiermee laat Bitcoin al twee jaar een stijgende trend zien.

3. Banken omarmen de techniek achter Bitcoin

Een drijvende kracht achter het positieve sentiment rondom Bitcoin, is de populariteit van Blockchain technologie. Dit is de uitvinding die aan Bitcoin ten grondslag ligt: een decentrale boekhouding. Sinds 2016 zijn financiële instellingen massaal met Blockchain aan de slag te zijn gegaan. De positieve berichtgeving rondom deze innovaties, hebben geleid tot een herleving van de interesse in de eerste blockchain toepassing: Bitcoin.

Actie: begin kosteloos met Bitcoin

Vind je Bitcoin interessant? Vul hieronder je e-mailadres in, dan ontvang je van ons je eerste euro in bitcoins als uitnodiging voor de Bitcoinrekening.


Frequently asked questions

Kan iedereen meedoen?

Deze actie is voor Nederlandse en Belgische gebruikers van 18 jaar of ouder. De actie heeft geen vastgestelde duur en kan op elk moment beëindigd worden.

Kost de Bitcoinrekening geld?

Gebruik van de Bitcoinrekening is gratis. Deelname aan deze actie is gratis.

Kan ik ook meer bitcoins kopen?

Wil je meteen meer dan €1,- aan bitcoins bezitten, koop dan bitcoins via de snel-starten-pagina.