Gebruikerstest, welkom Coingarden & koersbericht december

18 December 2019 23:00
image

In de week van 16 december 2019 hebben een aantal klanten van Bitmymoney meegewerkt aan een gebruikerstest op ons kantoor. De deelnemers kregen opdrachten om in de App uit te voeren. Dit geeft inzicht in de gebruiksvriendelijkheid.

De testpersonen waren zeer te spreken over de snelheid van de app en de eenvoud van kopen en verkopen. Enkele voorbeelden van verbeteringen:
- Verdiensten bij aanbrengen vriend kan duidelijker.
- Aankoop in de wacht voor controle: niet duidelijk dat Bitmymoney jou belt.
- Veel navigatie via het instellingen menu

Hoe gaat het verder?

De wensen worden uitgewerkt door ons designteam. Een selectie wordt toegevoegd aan nieuwe App releases. Aanpassingen aan de app kondigen we in de nieuwsbrief aan.

——————————————————————————————

image


Koersbericht december

In december zagen we sterk schommelende koersen. De dalende trend sinds juli heeft doorgezet en bitcoin, ether en litecoin staan lager dan een maand geleden.

Wanneer je de koers beschouwt vanuit de 4-jaarscyclus, is de periode overeenkomstig met eind 2015. Ook toen bleef de koers lange tijd dalend, om pas in 2016 weer geleidelijk aan te trekken. Ook toen had Bitcoin twee jaar eerder de all-time high, ongeveer €900 in december 2013. Nu 2 jaar geleden had de koers een nieuwe all-time high van ongeveer €19.000.

De 4-jaarscyclus voor Bitcoin is gebaseerd op de halvering van de beloning van miners, die ongeveer elke 4 jaar plaatsvindt. Dit maar Bitcoin elke 4 jaar schaarser. Ook het stock-to-flow model waar we eerder over schreven is hierop geënt.

—————————————————————————————

Welkom Coingarden

Door aankomende nieuwe wetgeving, ziet Coingarden zich genoodzaakt hun dienstverlening te staken. In samenspraak met Coingarden zijn de gebruikers van Coingarden uitgenodigd om hun crypto investeringen voort te zetten bij Bitmymoney.

Hierbij een warm welkom voor de vele klanten die de overstap naar Bitmymoney gemaakt hebben!