Support

Crypto sparen voor de toekomst

Crypto sparen voor later

Crypto valuta zijn de toekomst. 10 jaar geleden is Bitcoin ontstaan. Bitcoin werkt wereldwijd, voor iedereen en altijd 7 x 24 uur. 

Wil je meer weten over crypto, dan kun je hier informatie terugvinden over Bitcoin,  over Ether en over Litecoin.

Bij Bitmymoney kun je op een eenvoudige en veilige manier crypto sparen. Bij Bitmymoney kun je al voor een klein bedrag (vanaf 10 euro) per maand sparen, zonder zorgen en zonder omkijken.

Doe mee met de toekomst

Bitcoin is het geld van de toekomst. Door in Bitcoin te sparen maak je deel uit van deze toekomst. Waar je voor wilt sparen is natuurlijk helemaal aan jou. Een reis rond de wereld, een appeltje voor de dorst, voor je kinderen of voor je kleinkinderen, alles is mogelijk.

Sparen voor je kind of kleinkind

Je kunt de bitcoins kopen in je eigen rekening en dan versturen via e-mail. Je kind of kleinkind ontvangt dan een e-mail met jouw persoonlijke bericht. Je (klein)kind kan dan de bitcoins accepteren en een account aanmaken bij Bitmymoney. In het account ziet het (klein)kind dan het bedrag met jouw persoonlijk bericht. Lees meer over het versturen via e-mail.

Hoe spaar ik bij Bitmymoney?

Door een periodieke overschrijving aan te maken vanuit je bankrekening naar je eigen gratis rekening bij Bitmymoney. Hierdoor spaar je elke keer een beetje Bitcoin, Ether of Litecoin.
Omdat wij de storting automatisch omzetten in de betreffende coin, hoef je er verder niets aan te doen.

Stap 1

Maak een periodieke overschrijving aan bij je bank.

Rekening  NL81BUNQ2290257168   (BIC: BUNQNL2A)
Naam  Bitmymoney BV
Omschrijving  Jouw persoonlijke muntcode uit je profiel.
  Belangrijk: deze persoonlijke code koppelt je betaling aan je eigen rekening bij Bitmymoney. De code begint met BTC voor Bitcoin, ETH voor Ether of LTC voor Litecoin.

Stap 2

Verder doen wij alles!

  • Zodra wij je periodieke overschrijving binnen hebben, krijg je van ons altijd een e-mail met een bevestiging.
  • Na de storting zetten wij jouw euro's automatisch om in Bitcoin, Ethereum of Litecoin tegen de koers van dat moment.
  • In je Bitmymoney rekening zie je hoe je spaartegoed wordt opgebouwd.

Hoe snel spaar ik?

Met een klein bedrag elke maand kun je een mooie portefeuille opbouwen. Bijvoorbeeld als je 50 euro per maand spaart heb je (met de huidige koers) na 3 jaar 0,28 Bitcoin bij elkaar gespaard. Hiermee behoor je tot de top 1% van bitcoinbezitters in de wereld!

Sparen per maand Opgebouwd na 2 jaar In Bitcoin bij huidige koers (april 2020)
€ 25 € 600 BTC 0,090
€ 50 € 1200 BTC 0,180
€ 100 € 2400 BTC 0,360

 

Doe mee en ga sparen

Begin direct met sparen in crypto en open snel een rekening bij Bitmymoney

open een gratis rekening

 

 

 

Informatie over Bitcoin, Ethereum en Litecoin

Het is belangrijk dat je beschikt over kennis van de producten waarin je gaat sparen. Je kunt bij Bitmymoney informatie terugvinden over Bitcoin, informatie over Ether en informatie over Litecoin.

Daarnaast is het van belang dat je de risico's van crypte valuta begrijpt, zoals de mogelijke prijsschommelingen. Lees hier verder over risiso's.

Sparen is voor de langere termijn. Bij sparen ben je niet actief aan het handelen, maar wil je op de langere termijn een bezit in crypto opbouwen.